Uitslag en de zenuwen !!!!
Door: Annemieke
Blijf op de hoogte en volg annemieke
30 Augustus 2007 | Nederland, Amstelveen
Op zo'n moment word je gek, je haalt je gelijk van alles in je hoofd, maar hoe nuchter ik soms kan zijn, zet dat dan ook wel weer gelijk opzij.
Ik wist dat de Prof naar het buitenland moest dus er zou wel wat kunnen zijn, op naar de VU dan maar.
Aangekomen zag ik gelijk jacolyn Goerree de assistente van Prof.Pinedo die me haar kamer in trok en gelijk zei, Annemieke goed nieuws, dat scheelt weer 5 minuten pijn in mijn buik.
Bij Pinedo in zijn kamer gaf hij mij gelijk een kus en knuffel want het was de eerste keer dat we elkaar weer zagen na Nantes en dat is toch 3 maanden, hij heeft ervoor gezorgd dat ik deze behandeling heb gekregen, hij is voor mijn gevoel de belangrijkste man in mijn ziekte en ik heb hem dan ook echt nodig.
Het is meer dan alleen mijn arts maar dat mag wel duidelijk zijn, het is voor beide ook zo iets bijzonders.
Hij lachte en had de uitslag, Pinedo zei het gaat goed hé.
Hier volgt dan weer een toto uitslag.
Eerst maar het meest bijzondere, CEA is een tumor marker uitslag van mijn bloed en daar kan je aan zien hoe de tumor groeit of afneemt.
22-02-2007 CEA 158
18-04-2007 CEA 221
21-05-2007 CEA 210
25-05-2007 CEA 249
21-08-2007 CEA 262
29-08-2007 CEA 206
Dit is geweldig nieuws, de tumor is gedaald, ondanks dat de artsen in nantes hadden gezegd dat hij zou kunnen groeien in deze periode.
Mijn bloed HB :
25-05-2007 HB 8,1
21-08-2007 HB 5,6
23-08-2007 HB 5,4
26-08-2007 HB 5,5
29-08-2007 HB 5,9
Dit gaat heel langzaam eindelijk omhoog, het is nog niet wat het zijn moet tussen de 7,5 en 10 in, maar het gaat de juiste kant op.
Mijn lichaam is sterker dan ik dacht.
Vandaag ben ik dolblij en geniet intens van het heerlijke nieuws wat deze week ook wel een keertje mag.
Ik duim dat de tumor marker nog meer zal dalen en wie weet.
Kus en liefs van een optimistische Annemieke
30 Augustus 2007 - 15:46
Janus:
Fantastisch,
meer kan ik er niet van zeggen, nu maar hopen dat de cea daling en de hb stijging door zetten.
Ineke (down under) en ik duimen mee.
Janus -
30 Augustus 2007 - 17:04
Sabine:
Wow, wat een HEERLIJK nieuws! Geniet maar even lekker van deze overwinning & uiteraard blijven we duimen dat het allemaal nog veel beter zal worden. Het zijn 3 hele lange en moeilijke maanden voor je geweest daar in Nantes, maar hopelijk ga je er nu de vruchten van plukken.
Ik zie je volgende week!
Dikke kussen van ons tweetjes -
30 Augustus 2007 - 21:17
Esther:
hoi Annemieke,
gelukkig, ik duim met je mee hoor.
kus Esther -
31 Augustus 2007 - 07:39
Viktor:
Lieverd,
Wat een topnieuws! Geniet van je dag!! Nieuwe album van Marianne Weber is uit trouwens....... leuk kadootje voor jezelf!? X Vik. -
31 Augustus 2007 - 08:06
Joan-Mary:
Geweldig nieuws lieverd!!!!!
xxxJoan -
31 Augustus 2007 - 17:27
Sigrid:
Lieve A-Mieke!
Ja ik ben dr weer!
Je krijgt de groeten van Monsieur Propre!
Hij heeft zichzelf gekloond geloof ik, want ik trof um aan in kleuren blauw geel groen én rose..!
Of dat moet Madame geweest zijn..
Het gaat niet zo goed met hem: ze hebben hem in de aanbieding gedaan.
Drie halen.. twee betalen..
Mijn vakantievriendje Ricard is de afgelopen weken rijk geworden.
Je moet toch wát hè als je nix te doen hebt? En de caravan van F. was zó schoon, ik kon niet eens een hele fles van Propre dr op los laten!
Gelukkig mis ik nu ook geen tips van Viktor meer.
Ik was nog nooit zo op de hoogte van het Hollandsche wel en wee op sjowbiz-liedgebied, maar ik volg nu ook HvN om maar niets te missen.. Ze hebben dr een fan bij hoor.. Marianne nog niet.
Ik vroeg me wel af hoe het met Droef Rielvonk ging..
Wat een prachtige TOTO-uitslagen! Ik kan het allemaal weer zelf lezen nu!
F. hoeft via de foon nix meer alles door te geven en ik zie met eigen ogen hoe goed je het doet! Kanjer!
Lieve A, ga zo door!
Je krijgt een zoen van de juf die dr eerste dagje sinds maaaaanden dr weer op heeft zitten.
Mijn beloningsplaatjes liggen weer klaar naast de rode pennen, dus kom maar op met die dalende CEA-cijfers! Dit keer hoe lager hoe liever!
Liefs! En méér! en lager!
Sigrid
31 Augustus 2007 - 19:48
Roos L.D.:
Hoi lieve Annemieke
Wat goed te lezen,dat de bloeduitslagen dalen CEA marker en stijgen HB waarde en vooral dat je je weer goed gaat voelen.
Ik hoop je zondag te zien liefs roos
03 September 2007 - 13:56
Anita:
He Annemiek,
Geweldig voor je, zakken moet die CEA en hoe zit het met je calcitonine? Ja die scans zijn nooit leuk ik weet het maar met zo,n goed vooruitzicht doet dat er niet meer toe. Ik blijf voor je duimen dat weet je, heel veel liefs uit Rotterdam. -
05 September 2007 - 05:25
Franklin: