Nog even en dan.......
Door: Annemieke
Blijf op de hoogte en volg annemieke
01 Juli 2007 | Frankrijk, Nantes
Echt een paar versnellingen terug genomen, waar ik nog steeds niet gewend aan kan raken.
De hele dag thuis, veel lezen en helemaal veel slapen, nog steeds een raar dag ritme.
Alleen heel even mensjes kijken aan het eind van de dag, een panty bij lafayette kopen, kippensoep weer bij de chinees eten, maar dan een andere, want we kwamen er niet in, géén idee waarom niet.....
Vroeg ons mandje in, dat was de zaterdag.
Vandaag pas om 10.00 wakker, twee uurtjes wat in huis doen, er moet toch gestreken worden, wasje draaien, eten en naar bed.
Weer van 12.00 tot 15.30 geslapen wat ik heel hard nodig had, ik bleef moe vandaag.
Er was wel een hele leuke breek van de dag.
Eind van de dag hebben we Herman en Marianne ontmoet en met ze gegeten.
Op de terug reis van de Dordogne naar Nederland, zijn ze langs Nantes gereden, wat zeker 5 uur om rijden is, om ons te ontmoeten.
Heel erg bijzonder en gezellig dat ze dat hebben gedaan.
Vroeg thuis in het huisje, nu wat spulletjes inpakken voor de komende dagen naar Parijs.
Het enige is, dat ik me zo moe voel en dat blijft, hoeveel ik ook slaap.
Voordat we morgen de trein in stappen gaan we eerst langs het ziekenhuis om mijn bloed te laten prikken en een check te doen, geen onzekerheid nemen voor deze dagen.
Mischien zal ik heel moe zijn, er bestaan gelukkig rolstoelen en genoeg mensjes die me willen duwen.
Nu inpakken en vroeg naar bed, op naar een paar heerlijke dagen.
Een vermoeide kus en liefs,
Annemieke
01 Juli 2007 - 20:52
Hadas:
Lieve meiden,
Heel veel plezier in Disney, hoop voor jullie dat het weer ook lekker zal zijn. Oh wat fijn dat jullie the family weer even ontmoeten, geniet ervan. Ik zal aan jullie denken en meegenieten. Bonne nuit et bon voyage demain xxx -
01 Juli 2007 - 21:03
Sharon:
Geweldig dat jullie morgen naar Disney met je familie.
Genieten ervan met je gezinnetje en natuurlijk ook voor nicole.
Neem maar beste een rolstoel mee hoeft je niet veel lopen met hoge hakken...
En hoop ik je minder moe.Dus zeker moeten echt goede oplaten tot echt hele maal vol voor 24 ste uur!!! haha
wij denken aan jou en wij lezen elke avond van jou verhaal is geweldig houden zo.
Veel plezier en goedereis morgen.
Kus Ed&Sharon en Samuel -
01 Juli 2007 - 22:37
Esther:
jah rolstoelen bestaan en dan krijg je nog voorrang ook bij alle attracties, maar dat is niets voor jou he Annemieke!!! nou ik hoop dat je geniet veel plezier met z,n alle kus esther -
02 Juli 2007 - 06:05
Martin:
hai Annemieke
Om dat we de sponserloterij hekelen , en daar hebben we een goede redenvoor, heeft Lien de v.u. gebeld.
Ze kreeg toen een giro nummer van de stichting , waar na we geld hebben over gemaakt ( buiten de donatie van het k.w.f.)
groetjes en knufjes van ons
Martin en Lien -
02 Juli 2007 - 12:10
Viktor Brand:
Ha die lieve Annemieke,
Wat een fantastische site! Ik volg je op de voet. Heel veel plezier in Parijs. Hele dikke kus en hou je haaks,
Viktor. -
02 Juli 2007 - 15:33
Robert:
Hoi Annemieke!
Ik hoop dat je heel veel plezier in Disney hebt - blij dat je iets anders mag gaan doen dan stil zitten en afwachten.
Zelfs iemand met oneindig veel energie kan moe worden - ook niet verwonderlijk na alles dat met je is gebeurd.
Heb het goed!!
Warme groet uit Rio,