Beth Shalom
Door: Annemieke
Blijf op de hoogte en volg annemieke
10 Juli 2007 | Frankrijk, Nantes
Daar zijn wij nu ondertussen wel achter, het bestaat echt.
Niets doen voor twee vrouwen zoals wij is één van de ergste dingen die ons kan overkomen.
We worden altijd vreselijk vroeg wakker, maar we hebben onze plannen hier totaal omgegooid, want dan duurt de dag zo lang, normaal is 24 uur in een dag echt veels te kort en slaap ik dan ook maar rond de 5 uur, maar hier is 24 uur veels te lang.
Waarom hebben ze de dagen in Nantes zo lang gemaakt???
We staan op en kijken als eerste op de site worden er nog leuke berichten geschreven, de laatste tijd valt dat tegen, voel je zeker niet persoonlijk aan gesproken maar voor ons minder werk qua lezen.
Dan wat internetten en ontbijten of heet dat dan al lunchen, ach ja wat maakt het uit, het is voedertijd, daar doen we dan ook zeer ons best op en er komt steeds meer verrassends uit de keuken.
Nog een probleem, veel eten en geen beweging, need I to say more....
Dan naar mijn vrienden, de Karrevoer, we hebben altijd wel wat van ze nodig en het is het uitje van de dag, overdekt want het regent hier constant in deze prachtige groene omgeving.
Volgende keer Prof Pinedo graag een behandeling in een wat zonniger klimaat als we mogen en kunnen kiezen.
We zijn alweer moe, op naar huis middag dutjes doen, want we moeten zeer actief zijn voor het avond eten te maken, wat een zware klus is voor twee personen.
Ik ben zo blij dat ik geen rollator heb, het idee om dat ding voor me uit te duwen daar word ik al moe van.
Na een heerlijk diner waar ik me de gehele dag al op verheug komt het afwassen en dan is het alweer bijna bedtijd, poeh wat een dag hebben we dan achter de rug.
Het idee om naar Beth Shalom (bejaardenhuis)te gaan daar word ik nu al moe van, ik vermoed dat ze daar zelfs nog te actief voor ons zijn.
Dit niets doen nekt ons, dat ik kanker heb oke maar niets doen is nog veel erger.
Als je thuiswerk voor ons hebt, heel graag, punnikken, macrameen, kruiswoordpuzzels oplossen, kom maar op, van ellende nemen we al het thuiswerk nu aan, alleen garnalen pellen nee, dan gaat het teveel stinken.
Gelukkig morgen ochtend een uitje naar het ziekenhuis om 10.00 voor een bloed onderzoek, ik hou jullie op de hoogte vanuit rustoord Nantes.
Liefs Annemieke
09 Juli 2007 - 23:05
Esther:
Geachte familie in rustoord Nantes,
hier is het een ook een rustoord eindelijk wat tijd voor mijzelf de pubers incl.man liggen in bed.Rust na de hele dag al die gasten om mij heen te hebben nog 10 weken de een na de andere puber komt binnen stappen en als ze binnen zijn dan zijn ze ook binnen en aanwezig, eten drinken en rommel maken en niets opruimen.Dat mag ma doen maar ja Annemieke ik hoor het je denken!! en eerlijk gezegd heb je daar ook gelijk in druk maar ook wel gezellig en hopelijk gaat het weer hier ook eens opknappen dan kunnen ze lekker naar buiten om andere leuke dingen te doen.En ik hoop dat het weer daar ook opknapt dan kunnen jullie lekker zwemmen in dat zwembad of hoort dat niet bij jullie bungalo? Nou ik ga ook maar eens aanstalten maken. Lieverd succes morgen en hopen op goed nieuws. Hou je taai, nog ff kus Esther. -
09 Juli 2007 - 23:08
Meine:
Dag lieve vermoeide oudjes,
allereerst nog even mijn medeleven met Nicole's zware verlies. Ik kan me voorstellen dat je het vreselijk vindt zo je geheugen kwijt te raken, vooral foto's zijn nu eenmaal onvervangbaar. Ik hoop dat je thuis nog wat afdrukken hebt!
Er is niets vermoeiender dan niets doen!
Behalve dan als er muizen in je lijf gatenkaas aan het maken zijn.
Ga, voor mijn part, als een stelletje oude wijffies, wandelen, jeux de boules doen of simpel weer op jacht naar zo'n bescheiden optrekje.
Hier is het ook een "beetje" nat, voor het weekend verwachten de profeten weer zomer. Lang zal het niet duren, het wachten op warmte wordt meteen weer afgestraft door opnieuw donder en regen.
Miek, veel sterkte morgen in het ziekenhuis en ik hoop dat de uitslagen uitstekend zullen zijn!
Groeten, liefs en kus
Meine
10 Juli 2007 - 06:40
Carla:
He Annemiekje en Nicole,
Ja dat valt niet mee, dat vele niks doen...Ik zie het hier thuis ook, the kids hebben inmiddels als middelbare scholieren al 2 weken vrij, op een boekje inleveren na, en zelfs dat kost bijna teveel moeite om te doen...Verder veel hangen, computeren en in bed liggen. Zo gauw de structuur van het 'gewone' leven wegvalt is het hangen geblazen!
Jullie zijn de hangjongeren van Nantes? Als ik die mooie foto's van jullie zie en de reportage van SBS, dan mag ik toch wel spreken van jongeren....
Wij gaan de USA, Californie onveilig maken. Wij wensen jullie wat 'structuur' in je hangleven en hopen dat alles goed blijft gaan!
Heel veel liefs,
Eric en Carla -
10 Juli 2007 - 09:11
Jean N.:
Lieve Dames,
Begrijp heel goed het gevoel van een lange dag, maar ook dat gaat voorbij. Annemieke je doet het voor het goede doel. Ik hoop dat de controle van het bloed een goed resultaat aangeeft. Cross fingers. Wel heel naar dat het weer zo slecht is.Hier dondert en bliksemt het hier van je welste en zeer zware plensbuien, het weekend 27graden, nu 16!! Vannacht heeft Chere hier geslapen, Rudy heeft haar net opgehaald. Ze was zoals altijd heel lief. Vanmiddag ga ik oudjes opzoeken en vanavond feest: Marjan Berk 75 jaar. Al iets vernomen over de laptop?? en de camera?? Ik heb wel een vloekje geroepen, maar helpt niet. Nicole heb je nog je geheugen kunnen opfrissen?
Ga nu een reactie sturen naar Thailand, die dames hebben het wel naar hun zin. Vooral de tijgers daar had ik wel bij willen zijn, doodeng, zitten die onder de dope? Zij wel hoop ik, de wielrenners krijgen op hun donder, etc. Hebben jullie nog een beetje behoorlijke T.V.? of alleen Tour de France?Als ze langs Nantes komen kunnen jullie lan gs de weg staan ze aanmoedigen!!! Lijkt me heel leuk, maar wel met een oranje GROTE HOED op. Dat is het voor nu, hebben jullie weer wat te lezen!
Sterkte en liefs, Jean N. -
10 Juli 2007 - 15:14
Coby Biemans:
Hallo Annemieke,
Ik ben een vriendin van Froukje van Baalen en ik ben vanaf het begin op de hoogte gehouden van je situatie. Eerst je geweldige trouwerij op Barbedos en daarna je trauma's. Ik weet niet zo goed hoe ik je kan helpen. Ik voel me nutteloos en ik zou je graag op een of andere manier willen helpen. In ieder geval laat ik je weten grote bewondering voor jou te hebben en je vechtlust geweldig te vinden. Ik wens je alle kracht toe die je kunt gebruiken. Ik heb me op je site aangemeld en verwacht ik dat ik vanaf nu jouw mails ook krijg. Misschien krijg ik een idee hoe ik jou op e.e.a. manier kan helpen. Voor nu heel veel sterkte.
Coby Biemans