Medisch
Door: Annemieke
Blijf op de hoogte en volg annemieke
23 Juni 2007 | Frankrijk, Nantes
Normaal ben ik druk, bezig met wat dan ook en heb ik een luxe vorm van kanker, vind ik, en kan ik gelukkig nog heel erg veel doen.
Nu het heftige gedeelte (dat denk ik) achter de rug is, realiseer ik me wel wat er gebeurd is.
Vrijdag had het echt allemaal mis kunnen gaan, er stond niet voor niets een reanimatie team en een aantal artsen om me heen toen de injectie werd gegeven.
Afgelopen dinsdag na het inlopen van het radioaktieve middel, ging niet voor niets de deur dicht en zit ik sindsdien alleen in een cel.
Nu droom, hoop en bid ik dat het werkt, dat ik ooit de eerste zal zijn die vrij is van deze vorm van kanker.
Ik merk dat er van alles gebeurd in mijn lichaam.
Een week voordat ik naar Frankrijk ging, kreeg ik een hormoon injectie (lucrin)omdat ik geen enkele bloeding mocht krijgen tijdens deze behandeling.
Dat zou een groot risico zijn, over de bijwerkingen hebben we het maar niet.
Ik merkte toen al dat er van alles gebeurde van binnen.
Nu merk ik het ook, sinds afgelopen week heb ik een bult onder mijn kaak gekregen, ik heb over mijn gehele lichaam jeuk gekregen, en kan al een week niet naar het toilet.
Dit vind ik een goed teken, er gebeurd wat, mijn lichaam reageerd op het spul wat erin mij is gespoten en hopelijk vernietigd het de tumorcellen.
Geen probleem wat ik voel en wat er nu gebeurd, zolang de tumorcellen er maar aan gaan.
Als ik uit de cel kom gaan ze een uitgebreid onderzoek doen en ik kijk nu al uit naar het resultaat.
Wat heb ik een geluk dat ik hier kan zijn en mag meedoen aan deze behandeling en de bijwerkingen neem ik voor lief.
Liefs Annemieke
23 Juni 2007 - 11:00
Claire Dollee:
Lieve lieve lieve dappere mooie leuke vrouw! Wat een drama weer maar wat geweldig dat dit drama bestaat! Ik bedoel dat je toch maar de kans krijgt om in Frankrijk zo'n science fiction behandeling kan ondergaan. Zo raar maar ik moest opeens aan je denken en toen heb ik je meteen gesmsd, wist ik veel dat dat net in een hele heftige periode was! GEVOELLLLL zal 't wel mee te maken hebben. Wat een geweldige mensen heb JIJ om je heen zeg! Dat kom ik toch niet vaak tegen hoor dat ze als 1 blok om iemand heen gaan staan.
Vrouw blijf positief ook op de negatieve momenten, maar jou kennende zal dat gerust zo zijn! Ik duim en bid en hoop op een goed herstel en dat de tijd in Frankrijk maar om mag vliegen zodat je weer snel bij je eigen gezin bent in je eigen omgeving!
Hou je sterk
XXXXXXXXXXXXXXXXXX
Claire -
23 Juni 2007 - 12:16
Martin:
hai Annemieke
Mijn telefoon verteld me dat het smsje wat ik je gestuurd heb nog niet aan is gekomen
veel liefs van ons
Lien en Martin -
23 Juni 2007 - 12:26
Martin:
we zijn gisteren terug gekomen van Texel
we hebben, aleen, donderdag middag regen gehad derest was mooi weer.Morgen (zondag) eten we asperges die we meehebben genomen van Texel met zalm Jeweet hoe we dat doen. groetjes uit het bejeaarden huis :-)))) en veel liefs van ons
Martin en lien -
23 Juni 2007 - 14:04
Robert:
Hallo..Lieve Annemiek zo zie je wat een kracht jij heb..dat je lamp opeens stuk gaat!! en je een dokter in 43 sekonde laat verdwijnen...hou die kracht nog even vast!!
We denken allemaal aan je..zo dat je nog meer kracht krijgt om die rot tumorcellen te laten verdwijnen....!!
KussssssXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
Robert -
23 Juni 2007 - 16:38
Angela Velardi:
lieve annemiek, ik hoop echt dat het allemaal gaat werken en dat het echt helpt! Ik ben zondag uit ibiza terug gekomen maar ik moest echt aan je denken toen ik daar lag op het strand dacht ik vandaag is de dag dat lieve annemiek naar frankrijk gaat. ik hoop zo dat het werkt en dat je snel weer naar je kinderen en john kan terug komen en dat je nog vele jaren met ze samen kan zijn.
En dan zal ik er natuurlijk ook om je nagels mooi te maken.
dikke kus angela
23 Juni 2007 - 16:58
Audrey:
He you,
Ik bel je weliswaar elke dag even om de laatste roddels door te nemen, toch check ik ook minimaal drie keer per dag je website om te kijken hoe het met je gaat. Na je bericht gisteren was ik echt even ondersteboven. Hoe jij op afstand toch shabbat kon vieren... de tranen liepen over mijn wangen, meis. En ik weet verdorie niet eens wat een bracha is!
Nu goed, ik weet alleen dat je over twee dagen uit die rotcel mag. Ik tel de uren en vraag aan alle mogelijke goden, inclusief heel onbekende en die met een slechte reputatie, om ervoor te zorgen dat je straks echt beter bent.
Heel veel sterkte daar!
Liefs van Aud -
23 Juni 2007 - 20:11
Beryl:
Wat leuk was het toch in de efteling he en vandaag heb ik dat ook gedaan en het was heel leuk maar toen ik met jou was toen hebben we er geslapen kus kus kus beryl -
23 Juni 2007 - 20:21
Beryl LOVE Mama:
Soms kan je streng zijn niet vaak maar meestal ben je zo lief dan denk ik wouw wat heb ik een vantastiese moeder ze doet zoveel voor me ze is een werelt vrouw en ze heeft het zo druk met zoveel dinge zoals mij op de fiets naar school brenge en dan weer naar huis fietsen en dan naar de trein om nicole op te halen en dan naar schiphol nou dat is een voorbeelt er zijn er wel veeel meer maar dat duurt te lang kus kus kus dag mama -
24 Juni 2007 - 03:35
Franklin:
Goedemorgen lief
Zondag ochtend, nog 1 nachtje slapen en dan...............
freedom
kop op die ene dag kom je ook nog wel door
liefs franklin -
24 Juni 2007 - 07:49
Mirjam Moses:
Lieve Annemiek,
Hou vol lieve schat, je doet het zo goed , we denken aan je.
heel veel liefs van ons alle vier ! -
24 Juni 2007 - 08:18
Esther:
Hi Annemieke daar ben ik weer je bent sterk ongeloofelijk sterk en positief
ik vind het echt geweldig zoals jij reageert op alles wat er daar in die cel met je gebeurt. nog ff en dan ben je weer in je huisje in Nantes en dan kan je weer af gaan tellen om naar je lieve gezinnetje in Amstelveen te gaan. Tot gauw liefs Esther