Mededelingen voor de land- en tuinbouw.
Door: Nicole
Blijf op de hoogte en volg annemieke
21 Juli 2007 | Nederland, Amsterdam
Zoals beloofd houd ik je even op de hoogte van de laatste Amsterdamse ontwikkelingen. Zuid is uitgestorven, weinig te beleven en te beroddelen, dus je mist hier wat dat betreft helemaal niets.
Noord-zuidlijn blijkt ook nog steeds niet voltooid, maar daar zou ik niet op wachten als ik jou was.
Bij thuiskomst bleek er een heel artikel in de Telegraaf over bruisend Nantes te staan. Vraag me af of de journaliste het over hetzelfde Nantes had als waar jij en ik tijdelijk gelegerd zijn. Ok, de 'strip' hebben wij inmiddels ook ontdekt, maar die heb je ook wel na een uurtje heen en weer wandelen bekeken. Moeten toch nog een en ander gemist hebben, dus ik heb besloten ons onderzoek volgende week weer te hervatten.
Wat het thuisfront betreft: ik blijk spontaan een sprinkler installatie thuis te hebben gekregen, in navolging van Kathy, alleen met koud stromend water, over 2 verdiepingen. Jammer dat ik 'm niet uit kan zetten, in de kelder nu wel een leuk overdekt zwembad.
In de ijskast dacht ik ook Rocquefort te ontdekken als een soort welkom back, maar helaas, het bleek jonge Hollandse kaas te zijn, die al wat ouder was geworden.
De kat heeft spontaan een eigen kattenbak
gecreeerd op het logeerbed bij mij (weet je wel, dat mooie roze bed voor als Beryl bij mij slaapt), dus mijn chambre d'hote business kan ik voorlopig wel even schudden.
Voortuin is wel fijn onkruid vrij gemaakt, jammer dat de vaste planten ook zijn verdwenen.
De was is redelijk goed gegaan tijdens mijn afwezigheid. Moet nu alleen nog maar als vervolgcursus aan Rudy uitleggen dat de jurkjes en rokjes toch echt niet in Alfies kast thuis horen. Maar hij gaat hoe dan ook door voor de vervolgcursus Teleac-2-Wasmannen.
Ben vandaag ook op jacht gegaan naar een nieuwe laptop. Bij Mediamarkt gek geworden, door naar RAF. Daar zag ik de HP'tjes staan, maar zag tevens door de bomen het bos niet meer. Stond een kloon van Chris Zegers die wel advies kon geven. Weet nu alles over Gigabites, snelle processors, Vista en noem maar op. Na zo'n twee uur uitleg heb ik m'n keuze gemaakt en wel op het criterium uiterlijk, zo'n mooie laklaag met vingerprint. Vond Chris geloof ik niet grappig. Probeer het ding nu te installeren, maar helaas, lukt niet. Moet denk ik toch even Chris bellen voor hulp aan huis.
Dat is zo ongeveer het laatste nieuws uit saai Amsterdam. Begrijp dat jij je vermaakt met onze Nanteriaanse vrienden.
Geef ze een dikke kus van mij, zie ze vast wel weer volgende week,
Tot zover je reporter uit Amterdam,
Kus, Louise
22 Juli 2007 - 08:55
Thelma:
Lieve Louise,
Ik begrijp dat je het niet makelijk hebt en dat onze relatie natuurlijk veel handiger is, we begrijpen elkaar zonder iets uit te leggen en daar zijn al jou voorbeelden van, maar ik heb er ook nog een paar zoals de wc rol wisselen als hij op is, handdoeken gewoon ophangen en niet op de grond gooien, niet je vuile bord in de gootsteen zetten maar gelijk afwassen, als de wasmachine klaar is even de was ophangen, oh en de venusplaneet snapt dat gewoon, mars denkt waar heb je het over.
Donderdag zitten we gewoon samen weer even op venus en ach de dagen dat we op mars zitten kunnen in bepaalde opzichten ook heel erg leuk zijn.
Voor nu nog even sterkte op mars en ik heb al een ticket in het ruimteschip naar venus gereserveerd voor je.
Liefs Thelma.