Home sweet home
Door: Nicole
Blijf op de hoogte en volg annemieke
18 Augustus 2007 | Frankrijk, Parijs
Kortom, alle waardes zijn weer flink gestegen, inclusief het HB gehalte, dat was de waarde waar het de afelopen week om draaide, to be or not to be in Nantes, that was the question. En afelopen donderdag was die waarde dan toch eindelijk omhoog gegaan, genoeg om niet aan de bloedtransfusie te gaan en ook voldoende om weer richting huis te gaan. Dus hebben we dat donderdag op het strand in La Baule met bubbeltjes gevierd. Yes, Annemieke mag Amsterdam en omgeving weer onveilig maken. Morgen, dus inmiddels vandaag (zaterdag) komt Annemieke met haar gezin weer thuis. Vrijdag was nog grote inpak dag, Lies en ondergetekende zijn vandaag al afgetaaid met een deel van de inboedel uit het Nanteriaanse huisje, de rest van de landverhuizing volgt dus zaterdag.
Annemieke is van plan rond half tien in de ochtend te vertrekken, Lies en ik zijn benieuwd of ze over Amiens of Paris gaat rijden. Persoonlijk prefereer ik Parijs, gewoon om de leuke tussenstop en omdat mijn 'Karin' ook altijd graag over Parijs rijdt (ja Herman, je had gelijk, gewoon dwars door Parijs, niet de Peripherique). Twijfel wel of de omleiding bij Breda over de Efteling kwade opzet was van de rooie....
Ik neem aan dat Annemieke uitgebreid verslag zal doen over haar laatste dagen in Nantes bij aankomst in Amstelveen.
Tot zover,
Nicole
18 Augustus 2007 - 00:23
Han Van Bemmel En Kl:
Hallo Annemiek.
Tijdens ons laatste wijntje voor deze nacht, hadden we het nog over je, zo van....niets van Annemiek gehoord deze dag en dan dit bericht.
Van harte gefeliciteerd hoor!!!!!
Je hebt je stijdt zeer moedig gestreden en o wat zijn we blij dat het het gewenste resultaat heeft opgeleverd. We wensen jullie een goede thuisreis toe en hopen vanharte dat je gezondheid het goed blijft doen. Wij gaan nu slapen, na weer veel teveel wijn, maar goed, hopen morgen weer gezond op te staan.
We denken van je uitnodiging in Amsterdan gebruik te maken om je weer te zien. Je bent een kanjer!!! En elke dag hebben je nieuws gevolgd en hebben oprecht met je/jullie meegeleefd.
Misschien toevallig, maar hadden het net nog over je, zo van...nog geen bericht en nu dit!!! Heel fijn hoor en hoop op een goede thuiskomst.
Han en Klazien vanuit Soest. -
18 Augustus 2007 - 06:17
Martin:
:-) -
18 Augustus 2007 - 08:33
Bram & Kit:
Met recht: "geen bericht, goed bericht"!!
Hoop je weer gauw te zien want ik mis je klusjes bij je thuis.
Liefs en een dikke knuffel.
Bram
18 Augustus 2007 - 09:03
Tiny:
Hoi,Annemiek.Ik ben de vriendin van Kitty,we hebben elkaar daar op de verjaardag van Bram gezien.Ik heb het gehele verblijf van jou in Nantis gevold,wat ben jij een doorzetter! Ik ben blij voor jou,en het hele gezin dat je nu naar huis gaat.geniet van je thuis komst maar denk goed aan je zelf,en neem de rust die je ongetwijfeld nog nodig hebt.WELKOM THUIS.
18 Augustus 2007 - 11:18
Carla:
Lieve Annemieke,
Fijn dat je naar huis mag! Heerlijk Nathan weer knuffelen en maandag zelf Beryl naar school brengen?
Je hebt je er fantastisch doorheen geslagen met super hulp van Nicole en vele anderen!!!
Hoop dat je A'dam en omgeving weer behoorlijk 'onveilig' weet te maken, daar moeten ze tenslotte wel weer weten dat je terug bent!
groetjes van Eric en Carla
18 Augustus 2007 - 15:19
Sabine:
WELKOM THUIS!!!!
Wij zijn alweer een uurtje thuis (maar ja, dat ding van ons gaat dan ook wel behoorlijk snel, en geen files natuurlijk). Hoop dat jullie ook een voorspoedige reis hebben gehad en ik bel je heel snel om je even te kunnen zien. Alle liefs, Sabine xxxxxxx -
18 Augustus 2007 - 16:49
see you soon -
18 Augustus 2007 - 20:23
Harald & Thea :
Hi Annemieke,
Een heel fijn bericht om te lezen dat je weer naar huis komt. Als t goed is zou je zelfs nu thuis zijn. Eindelijk weer je leventje in Amstelveen e.o oppakken samen met je geliefde gezinnetje :-).Als t even kan zie je ons beide op 16 sept op je feest verschijnen.We vinden t echt geweldig dat deze moeilijke tijd nu eindelijk kan afsluiten.
Een "big hug" van ons !
Harald & Thea Hooghiemstra
(Monster & DenHaag) -
18 Augustus 2007 - 22:28
Marie-jeanne:
Welkom thuis! Geniet van je gezinnetje en je eigen huis! x -
18 Augustus 2007 - 22:59
Zimra:
Home sweet home!
Lekker weer met Nathan knuffelen in je eigen vertrouwde omgeving! TOP!
tot gauw!
Liefs, Zimra. -
19 Augustus 2007 - 09:41
Esther:
lieve Annemieke welkom thuis ik hoop dat jullie een goede reis hebben gehad.
Spreek je gauw weer!
Kus Esther -
19 Augustus 2007 - 13:35
Jean N.:
Hallo Annemieke,
Ik Hoop dat je een goede terugreis hebt gehad. Is natuurlijk fijn om weer thuis te zijn in je eigen omgeving, dus welkom.
Gelukkig heeft de behandeling in Nantes goede resultaten behaald, ook dank zij jou doorzettingsvermogen.
Doe maar rustig aan. Vriendelijke groeten, Jean N. -
19 Augustus 2007 - 13:50
Hadas:
En....genieten thuis!!?? Ben blij voor je dat je weer thuis bent en je deze belangrijke periode m.b.v. van je gezin en je vrienden goed doorgekomen bent. Spreek je snel, dikke kus voor jou en de jouwen! x -
19 Augustus 2007 - 14:00
Nathalie Vankooperen:
wat heerlijk dat je weer thuis
bent .lekker weer je eigen dingen doen ga lekker genieten van je zoon ,dochter en man.dikke kus nathalie.