zaterdag injectie
Door: Annemieke
Blijf op de hoogte en volg annemieke
28 Juli 2007 | Frankrijk, Nantes
De opdracht was om op zaterdag (dag 4) en zondag (dag 5) de 400,- euro injectie oftewel Neupogen 30 mu (0,6mg/ml)in het ziekenhuis te krijgen op de 4de etage en we mochten zelf uitmaken hoe laat we naar het ziekenhuis wilden gaan.
Ik had allerlei senario's al in mijn hoofd, dat niemand ervan af zou weten, niemand engels zou praten maar gelukkig had ik dan Nicole en Milika bij me, ze mij weg zouden sturen en zo kan ik nog wel een paar senario's bedenken.
Het ongelovelijke gebeurde, na ons gemeld te hebben op de zusterpost op de 4de etage waar een hele vriendelijke verpleegster ons terug begroette in het Engels, pakte ze direct de injectie die al klaar lag en ging met ons naar het kamertje, na 1 minuut stonden we alweer buiten met de 400,- euro injectie in mijn lijf.
Het gebeurde vriendelijk en effectief, dit was een record en een nieuwe ervaring, gelukkig kan het dus ook zo gaan in een ziekenhuis, wat voor een patient veel prettiger en minder stress gevoeliger is.
We zijn toen door gereden naar La Baule waar het heerlijk weer was, daar kwamen we helemaal bij van de afgelopen week die voor mij te heftig was geweest emotioneel en lichamelijk.
Ondertussen is Milika weer terug naar Nederland en ik vind het geweldig dat ze de moeite heeft genomen om naar Nantes te komen de afgelopen dagen, om mij hier te steunen, vooral in deze heftige week.
Voor mij was dit een hele bijzondere ervaring want dit doet niet iedereen.
Dank je wel lieverd dat je er zo voor mij was net als Nicole trouwens.
Het is heerlijk om niet alleen dit te moeten door staan, maar dat je weet dat er anderen voor je zijn.
Niet alleen Nicole en Milika uiteraard maar ook al die mensen die mij kaarten sturen, bellen, smsen en mailen op de site, dat geeft me juist de kracht voor deze 3 maanden.
Beryl is as dinsdag 31 Juli jarig en dan wordt ze alweer 9 jaar, dan is ze gelukig bij mij, daar kijk ik nu heel erg naar uit en daar verheug ik me op, en zo is er wel steeds iets om je op te verheugen in het leven.
Liefs Annemieke
28 Juli 2007 - 22:06
Edith:
Lieve Annemieke,
Ja zo is er steeds weer iets om je op te verheugen en daar ben je ook heel goed in. Gewoon nog ff volhouden en voor je het weet zit je weer in Amstelveen.
Dikke kus,
Edith & Bob -
28 Juli 2007 - 22:22
Elma:
En zo is dat! Daar doe je het voor, dus 'hang in there'! :-)
El -
29 Juli 2007 - 00:11
David:
hey lief
john en bijna alle kids morgen heerlijk voor ruim 2 weken bij je, genieten!! 'k Heb vanmiddag het pakketje in Amstelven afgegeven. Klinkt als geest verruimend.... is ziel verruimend! Ook om van te genieten.... Liefs en liefde XXX David -
29 Juli 2007 - 08:55
Edwin:
Lieve A, alvast gefeliciteerd met de verjaardag van Beryl. Het is alweer grijs, nat en koud in Nederland, en het klimaat blijft van slag tot jij weer thuis bent. Dan gaat de zon weer schijnen en blijkt de zomer dit jaar in september en oktober te vallen. We wachten gewoon effe tot jij er weer bent! Keep going strong, liefs, Edwin -
29 Juli 2007 - 09:02
Gerda:
lieve annemieke,
zo zie je ; er zijn altijd weer dingen /mensen waarvan je kunt genieten!
veel plezier met beryl en de anderen, met hopelijk mooi weer!la Baule ken ik van 45 jaar geleden,was heel bijzonder.voor de eerste keer in frankrijk + tent!
nu ga ik + tent een weekje naar zeeland en ik hoop op een beetje redelijk weer.
sterkte met alles en geniet van al je bezoeken,groeten GERDA
29 Juli 2007 - 14:34
Evelyn:
Lieve Annemiek
ik heb van Jamey pas geleden gehoord hoe het met je gaat.
Ik wens je heel veel sterkte en ben blij voor je dat zondag je 3 kanjers komen.
Geniet heerlijk hiervan en laat je maar flink verwennen door John.
dikke kus aan jullie allemaal xxx
Evelyn Marco en Youri -
29 Juli 2007 - 15:51
Ineke ( Van Janus ):
Lieve Annemieke,
wordt Beryl alweer 9! Ik weet nog heel goed dat ik haar vast mocht houden toen de wijkzuster kwam voor de hielprik.
Jij durfde niet toe te kijken, maar kwam alras aangehold toen ze begon te krijsen. Over moederinstinct gesproken!
Je bent nu, blijkens de verhalen nog steeds niet echt over je prikangst heen. Wie zegt dat als je iets maar vaak genoeg doet je er wel aan gewend raakt? Hou je taai meisje, we denken aan je! En gefeliciteerd met de verjaardag van Beryl.
Knuffels van Janus en Ineke