Nathan
Door: Annemieke
Blijf op de hoogte en volg annemieke
18 Juli 2007 | Frankrijk, Nantes
De draaimolen.
We zijn gisteren voor de eerste keer naar de stad geweest van Nantes en daar was een draaimolen, wat doe je als vader en moeder dan, het is toch zo schattig je kind in een draaimolen te zien en ook al is hij 1 jaar en 2 maanden dat moet leuk zijn, Nathan ging dus in de draaimolen, maar om hem er helemaal alleen in te zetten vond ik geen goed idee.
Nu moet je weten dat ik al misselijk word als ik naar een draaimolen kijk, John was de gelukkige en mocht mee in de draaimolen met Nathan.
Nathan in een geweldige sportauto en John op zijn knieen er naast zo als dat hoort en daar gingen ze draaien, draaien en nog eens draaien.
Nathan schaterde het uit van het lachen en was helemaal in zijn sas, maar er zat nog iemand in de draaimolen en die was zo te zien niet blij, hij werd groener en groener en vroeg om een boterhamzakje !
John had mij namelijk nooit verteld dat hij ook misselijk werd in kermisatraktie's, nu pas realiseer ik me dat in Disney Rudy of Nicole met de kinderen in een atraktie gingen.
Het ritje duurde voor Nathan gelukkig ook niet al te kort voor de 2 euro, maar John riep steeds kan dat ding niet stoppen waarop ik niet meer kon stoppen met lachen, uiteindelijk was het voor Nathan helaas zover en die kon ik er krijsend uithalen want hij wilde nog een keer zo te merken, John zag groen van ellende en kwam er wagelend uit en riep nooit meer.
Het zwembad.
Bij thuis komst heerlijk in het lang verwachtte zonnetje in de tuin zitten waar John op het briljante idee kwam om met Nathan te gaan zwemmen, ik riep alleen dat Nathan dat vast geweldig zou vinden om voor het eerst het zwembad in te gaan, ik vertelde er niet bij dat het een onverwarmd zwembad was.
John nam gelijk een duik en ik zou Nathan aan geven, zijn gezicht sprak boekdelen, maar Nathan wilde er ook echt in dus John moest erin blijven, de arme schat.
Nathan ging voor het eerst langzaam het water in en vond het geweldig, spatteren met water, brabbelen en kijken naar de andere kindjes, Nathan genoot er intens van.
Ik heb het idee dat de ander in het water dat minder vond, maar wat moet je als je zoon het zo leuk vind, dan blijf je in het water ook al is het ijskoud.
Na een uur was het genoeg en kwamen ze eruit, arme John.
Nathan en John hebben vanacht als een roos geslapen en nu als Nathan het zwembad ziet wijst hij ernaar van kom op papa.....
John je bent geweldig wat je allemaal er voor over hebt om het Nathan naar zijn zin te maken en mij veel lol te geven.
Dank je wel.
Liefs van een trotse moeder
19 Juli 2007 - 18:58
Meine:
Lieve Annemiek, beste John,
nu weet je meteen de oorzaak dat mannen statistisch gezien korter leven dan vrouwen!
Geniet ervan. Morgen veel sterkte!! Alvast gut sjabbes!
Glk,
sterkte morgen.
Kus Esther -
20 Juli 2007 - 16:59
Gerda:
goed zo John!!en lekker lachen annemieke; ik zie het voor me,maar geweldig dat jullie dit kunnen doen!!bijna vacantie....veel plezier verder,groetenGERDA