VERTREK UIT AMSTELVEEN - Reisverslag uit Amstelveen, Nederland van annemieke raatsie - WaarBenJij.nu VERTREK UIT AMSTELVEEN - Reisverslag uit Amstelveen, Nederland van annemieke raatsie - WaarBenJij.nu

VERTREK UIT AMSTELVEEN

Door: annemieke

Blijf op de hoogte en volg annemieke

13 Juni 2007 | Nederland, Amstelveen

Lieve vrienden,

Eigenlijk is er GEEN keus, hoe moeilijk het ook is.

Het vangnet zou het vangnet niet zijn als ze niet iets ondernomen hadden.

Vrijdag 15 Juni is de eerste injectie.
Wat houdt dat in.................................

Als dit mijn reding is, heb ik het er zelfs graag voor over.

Graag de fanfare en de olifanten voor het ziekenhuis!!!!

Nicole is natuurlijk geweldig, met haar gezin achter haar, hoe ze mij steunt.

Hier de volgende gegevens die van belang zijn.

Mobile telefoon Annemieke in Frankrijk

Citea Nantes L'Aubiniere
Chem. du Chteau de l'Aubiniere2 rue des Citrines
44300 Nantes
France

Heel erg veel liefs en tot gauw.

Annemieke

PS wie mijn vorige site uit 2003 wil lezen, het adres is:

• 13 Juni 2007 - 20:56

Hadas:

Hey Annemiekie!!! Goed deze website, kunnen we jou en Nicole blijven volgen. Had je ook al een mail gestuurd naar je emailadres. Lieve schat, hou je taai, we denken aan je, zullen op ons allerhardst voor je duimen en we houden zeker contact. Het gaat wel goed komen met zo'n goeie, lieve vriendin bij je die op je let(wat ook wel nodig is...hihi).

Ga er voor en denk vooral en alleen heel veel aan jezelf!!!
    dikke kussen van alle voetjes en een extra dikke van mij
    x

• 13 Juni 2007 - 22:34

Simon K :

toepasselijke achternaam-afko, toch? ;)
    ben blij met je levensteken reken maar dat ik je blijf achtervolgen! kop op, we sleuren onszelf en elkaar erdoor!!!

• 13 Juni 2007 - 22:55

Janus:

Deze website komt op de eerste plaats in mijn favorieten te staan, gelukkig kunnen virtuele knoppen in de webbrowser niet kapot. Als reiskado geef ik je wat xtra foto en video ruimte mee.

E iti noa ana, na te aroha

Though my present be small, my love goes with it

see ya

Janus

• 13 Juni 2007 - 23:14

Meine:

Hoi Annemiek, het avontuur gaat beginnen. Ik wens jou en Nicole (wat goed dat je met Annemiek meegaat) om te beginnen een heel goede reis. Gaan jullie in de sleurhut op de foto wonen, of heb je een bungalow gehuurd? Heel veel sterkte!!!!

Liefs en dikke knuffel,
    Meine

• 13 Juni 2007 - 23:44

Franklin :

Hoi lieve Annemiek,
    ik leef met je mee de komende weken en ga alles goed volgen en met je mee leven
    groet ook aan nicole
    xx franklin

• 14 Juni 2007 - 05:24

Boris:

Goede reis & Suc6
    Zal vrijdag voor je duimen.

Ciao Boris

• 14 Juni 2007 - 06:55

Eric:

Nou moppie, grote stap gemaakt. Knap van je, ik ben er nog niet aan toe, maar moet misschien ook eens die stap maken. Maak je nou maar niet te veel zorgen, de tijd vliegt en je komt er goed door. Ik zal je bellen mailen en kom misschien wel effe op bezoek. Het gaat je lukken lieverd.
    Dikke kus.
    Eric

• 14 Juni 2007 - 07:05

Lieve Miek:

Ik vind dit zo bizar en wreed wat jij al die tijd al mee hebt moeten maken.Zo sterk en vastberaden als jou in persoontje heb ik nog niet eerder ontmoet.Wij wensen jou en je gezin heel veel sterkte toe en vrijdag zal no problemo zijn.ook wij zullen je met alles volgen,steunen en hopen dat al jou mentale wilskracht en vechtlust word beloond met 100% genezen.Me dushi we lobby you heeeeeeeeeeeel veeeeeeeeel knuffels en sterkte daar in frankrijk.Wij zijn in gedachten bij je dushi.
    xxxxMichel Houtenbos & Pascale Heyden xxxx

• 14 Juni 2007 - 07:13

Yvon:

Sterkte Miekie, ik ga morgen een kaars voor je branden!

• 14 Juni 2007 - 07:14

Audrey:

Hola chicas,

Gedragen jullie je een beetje? Houd de decolleté's decent en lach niet té hard om die rare Fransen, hoor.

Get well soon,

Aud.

• 14 Juni 2007 - 07:26

Edith Bernards:

Lieve Annemieke,
    Een hele goede reis vandaag en voor daarna ontzettend veel sterkte bij de behandeling. We denken aan en duimen voor je (+ de "sjiriem" liggen weer klaar !).
    Liefs + dikke kus,
    Edith & Bob

• 14 Juni 2007 - 07:31

Esther:

Lieve Annemieke,
    ik wens je heel veel sterkte ik schrik er wel van, fijn dat je mij ook je website hebt gestuurd,lieverd je bent een sterke vrouw je gaat het zeker redden daar in den vreemde! ik ken je vriendin niet maar zij verdient over 100 jaar een stoel in de hemel.Fijn om zo een goede vriendin te hebben en bij je te hebben. En wat John betreft hem gaat het ook lukken in deze moeilijke tijd, het is een zorgzame vader.Lieve Annemiek ik spreek je gauw weer.

• 14 Juni 2007 - 08:17

Tineke:

Daar gaan de meiden dan. Ieder geval naar de zon.
    Ik weet zeker dat die voor jou na helaas een tijdje zwaar weer toch wederom gaat schijnen.
    Hele goeie reis, kop op, het gaat lukken!
    (Nicole, voor ons hoeft de zon alleen zondagmiddag te schijnen!!!! jammer )
    Veel liefs
    Jaap en Tineke

• 14 Juni 2007 - 08:39

Leslie :

Lieve Annemieke en Nicole,

Thelma en Louise met een heel goed einde! We zullen heel veel aan jullie denken, ook aan jullie families. Ik hoop echt van harte dat deze reis je alles gaat brengen wat iedereen ervan hoopt. Succes en Kracht.

Liefs Daniel en Leslie de Swaan

• 14 Juni 2007 - 09:23

Fleur:

lieve annemiek,

heel veel sterkte! denk aan je. pas je beetje op jezelf maar ook op me mama?? het is de bedoeling dat ze je steunt waar mogelijk, maar niet als lichtgevende radioactieve kerstboom terug komt he?! na thailand kom ik lekker naar je toe om je te verwennen...

love ya both,

xxx

fleur

• 14 Juni 2007 - 09:38

Henk Bres.:

Ha die Kanjer, ik ga je natuurlijk volgen en wens je ook alle sterkte toe en ook een hoop geluk lieverd. Je bent een voorbeeld voor heel veel mensen en het gaat opzeker lukken met zo'n positieve instelling zoals jij die heb.
    Dikke kus van uit Den Haag xxxx

• 14 Juni 2007 - 11:05

Mirjam Moses:

Lieve flinke Annemieke,
    Wij zijn in gedachten bij je en bewonderen je moed.
    Ook dit zal je overwinnen, zeker weten!
    Heel veel lieve groeten van de familie Moses

• 14 Juni 2007 - 11:14

Sjoerd:

Lieve Annemieke,

ik wens je heel veel succes toe en zal regelmatig je site opzoeken.
    Zet hem op morgen, je kan het!

liefs sjoerd

• 14 Juni 2007 - 14:04

Sabine & Arthur:

He lieverd,
    Wat een geweldige site! Super om zo op de hoogte te blijven en fijn om al die leuke reacties ook al te zien!
    Wat een heftig verhaal, de behandeling... Maar je kan het schat! Wij steken vanavond ook een kaars voor je aan, en zullen de komende tijd extra veel aan jou denken, en uiteraard ook aan je lieverds die je achter laat.
    Nogmaals he, je mag alles aan ons vragen. We willen je graag ondersteunen.
    HEEL, HEEL VEEL STERKTE MORGEN EN UITERAARD DE GEHELE PERIODE. WE WILLEN ABSOLUUT OP BEZOEK KOMEN!!
    Love you,
    xxxx

• 14 Juni 2007 - 14:10

Joke:

Hi Annemiek & Nicole,

Je weet, als altijd leef ik met je mee. Super dat Nicole met je meegaat. Die meid is toch al heel lang een geweldige steun voor je! Nou, goede reis en je hoort wil snel van me!

Joke

• 14 Juni 2007 - 15:00

Rudy En Alfie:

Lieve Nicole en Annemieke,

Nadat ik jullie vanochtend heb uitgezwaaid,leek het wel of jullie vakantie gingen vieren;dat is juist de kracht van deze missie.het zal best zwaar worden maar met veel enthousiasme
    en plezier sla je je er doorheen,ongelooflijk gesteund door Nicole;ik zal je zeker missen ,maar ik heb het er graag voor over!!!

Veel sterkte,maar ook veel plezier toegewenst,ik ben trots op jullie.

Liefs,

Rudy

• 14 Juni 2007 - 16:50

Annelies:

Annemiek, mi amor,

Het was even slikken toen ik vandaag je e-mail las. En ofschoon ik wist dat dit eventueel in de pijplijn was, is je afreizen - zoals je zelf zo goed aangeeft - bitter-sweet. Schat, focus op de sweet en de Heer zal je de kracht geven en je door het bittere leiden. Verlies geen seconde je geloof Annemiek, hoe moeilijk en zwaar (en pijnlijk) het ook is en richt je op die momenten tot met jouw Heer. En ik dacht vandaag nog aan je, omdat ik in de Kinderboekenwinkel was en weer op hol sloeg. Ik zal zeker ook contact houden met de familie.

In mijn gedachten en in mijn gebeden zul je dagelijks zijn.

Zoveel liefs dushi!

Annelies

• 14 Juni 2007 - 18:19

Gemma:

Lieve,lieve Annemiek, tja meid, nu gaat het allemaal gebeuren, wat vreselijk spannend allemaal! Ik ken je nog maar net maar weet nu al dat jij een vechter bent en er keihard tegenaan gaat, ondanks hetgeen je al allemaal hebt moeten doorstaan en hebt geknokt...!Appie en ik denken iedere dag aan jou en je gezin, maar vooral aan jou en je geweldig talent voor optimisme dat je erdoorheen zal gaan slepen! Het zal niet meevallen maar het idee dat er zo veel mensen aan je denken en betrokken zijn bij jouw gevecht zal een steun voor je zijn, vergeet dat niet. Als je momenten krijgt dat je het even niet ziet zitten moet je erop vertrouwen dat we allemaal met ons hart bij je zijn. We willen je heel graag weer zien en knuffelen dus ga ertegenaan...!!! Heel veel liefs uit Maastricht en als we in Sjoel zijn zullen we allemaal nog een extra aan je denken.....aon de geng.....sterkte en voor morgen ...Shabbat Shalom....veel liefs..xxx Appie en Gemma.

• 14 Juni 2007 - 19:11

Ineke:

Lieve, moedige Miek en Nicole,

Wat ga je weer een spannende tijd tegemoet zeg, ongelofelijk. Maar je bent zo'n ontzettend sterke vrouw dat je ze wel weer ff een poepie laat ruiken. Die franse artsen zullen hun hele leven weten wie Annemieke Raatsie is. We wensen je heel veel kracht toe de komende maanden en hopen dat dit alles je gaat geven wat je verdient. Een lang, gezond en gelukkig leven met je gezin. We zullen morgen om 14.00 uur heeeeeeeel hard voor je duimen en aan je denken. Als er iemand is die dit kan ben jij het.

En voor Nicole,

Ik kan je niet peraoonlijk maar voor mij ben jij een even grote Kanjer als Annemiek. Ik vind het helemaal top dat je mee bent en wil je dan ook ontzettend bedanken.

Hele dikke knuffels,
    Wilco, Ineke en Rodney
    xxxxxxxxxxxx

• 14 Juni 2007 - 19:49

Robert :

Hoi Annemieke,
    Vanuit Brazilië wens ik je heel veel sterkte en uiteraard succes tijdens de spannende tweeënenhalve maand die gaan volgen. Ik zal uiteraard regelmatig de site opzoeken en op gepaste tijden een commentaar achterlaten.
    Ik denk aan je en ben in gedachten bij je.
    Met warme groet uit Rio de Janeiro,
    Um abrazo
    Robert
    PS Ook alvast uit naam van Lies en Jeroen, die ik zo ga afhalen van het vliegveld!

• 22 Juni 2007 - 14:45

Kim Borghardt:

Lieve lieve annemieke,

Wij wensen je het aller aller beste, hou je taai en we houden contact, ik ben van het weekend in frankrijk in Bordeaux, ga kijken of het ver van je vandaan is om je op te zoeken!! Kussss, had je berichtje gehad ga proberen om op korte termijn met mijn schatje iets af te spreken, alleen dit weekend gaat niet lukken ben vanaf morgen weer op nachtstop! T/m dinsdag.

Helemaal goed zo'n website, zo kan ik toch een beetje bij je zijn... Dikke kusss van ons allemaal, Kim, michel, Tiina, Ger, Brian, Deborah, sabien en alle andere die altijd naar je vragen

• 02 Juli 2007 - 11:01

Evelyn:

Lieve Annemiek,
    wij wensen jou en nicole(wat een topvriendin heb jij) het allerbeste.
    Veel liefs Evelyn en familie

• 04 Juli 2007 - 13:00

Sabien Netel:

hoi Annemiek
    misschien ken je me nog, maar ik ben een vriendin van Kim en heb gewerkt bij Paddington(waar Beryl zat).Kim hield mij altijd heel lief op de hoogte hoe het met je ging!

Ik zag gisteren de uitzending van hart van nederland en de tranen biggelden over mijn wangen...heerlijk voor jullieom elkaar even vast te kunnen houden!
    Ik wil je langs deze weg heel veel sterkte wensen....

put kracht uit de mensen waar je van houdt!!
    heel veel liefs van sabien

sabiennetel@hotmail.com
    www.sabiennetel.web-log.nl

• 26 Augustus 2008 - 13:32

Marjon Van Rijn:

hoi annemieke.
    werkt deze site nog??? ik zie dat het laatste bericht al van vorig jaar is.......

• 26 Augustus 2008 - 13:35

Marjon Van Rijn:

hij doet het nog... :-)
    ik ben zo benieuwd hoe het met je is, had een oud telefoonnummer van je, maar (hopeljk) sinds nu het goeie....

• 13 November 2008 - 17:56

Thyronne Themen :

Ik ken je nog van school , ik wens je beterschap toe .Heel veel sterkte ik zal voor je bidden voor genezing .gr van Thyronne

Verslag uit: Nederland, Amstelveen

Lieve vrienden,

Eigenlijk is er GEEN keus, hoe moeilijk het ook is.

Het vangnet zou het vangnet niet zijn als ze niet iets ondernomen hadden.

Vrijdag 15 Juni is de eerste injectie.
Wat houdt dat in.................................

Als dit mijn reding is, heb ik het er zelfs graag voor over.

Graag de fanfare en de olifanten voor het ziekenhuis!!!!

Nicole is natuurlijk geweldig, met haar gezin achter haar, hoe ze mij steunt.

Hier de volgende gegevens die van belang zijn.

Mobile telefoon Annemieke in Frankrijk

Citea Nantes L'Aubiniere
Chem. du Chteau de l'Aubiniere2 rue des Citrines
44300 Nantes
France

Heel erg veel liefs en tot gauw.

Annemieke

PS wie mijn vorige site uit 2003 wil lezen, het adres is:

15 September 2007

40 JAAR, nooit verwacht !

30 Augustus 2007

Uitslag en de zenuwen !!!!

29 Augustus 2007

Nederlandse scans

21 Augustus 2007

Ik leef weer !

19 Augustus 2007

Eindelijk
annemieke

Lieve vrienden, Ik weet bijna niet hoe ik moet beginnen want er is zoveel gebeurd de afgelopen tijd, ik word door mijn emoties heen en weer geslingerd maar ik ga het toch proberen. Zoals jullie weten ben ik in Sept 2006 en in Jan 2007 voor de laatste keer geopereerd en blijkt dat mijn tumor marker niet daalt, maar zelfs 40% de afgelopen twee maanden is toe genomen. Er moest dus wat gebeuren en Prof Pinedo zou geen Prof Pinedo zijn, als hij al niet jaren voor mij aan het rond kijken is wat ik kan doen, behalve opereren en afwachten hoe mijn tumor groeit. Hij kwam met de optie om naar Nantes te gaan in Frankrijk, waar er een methode in een vroeg stadium is, voor mijn vorm van kanker en waar ik behandeld kan worden. Na 6 maanden en vele onderzoeken, scans, beenmerg puncties en andere onderzoeken hebben we besloten dat ik het ga doen. Wat inhoud dat ik voor 2,5 maand in Nantes moet gaan wonen en in het ziekenhuis behandeld ga worden. Het moeilijke daaraan vind ik, Beryl, Nathan, Jamey en John achter te laten, niet werken, en gewoon weg uit mijn omgeving naar Frankrijk terwijl ik geen woord frans spreek. En het niet weten wat me daar staat te gebeuren, best spannend allemaal en dat is nog zacht uitgedrukt. Na heel erg lang na gedacht te hebben (mischien had ik al het JA antwoord al diep van binnen gegeven), heb ik dan de beslissing genomen om het te doen. Eigenlijk is er GEEN keus, hoe moeilijk het ook is. Niets doen, dat lost niets op, en dan weet ik het antwoord al, en dat zint mij zeker niet. Aktie ondernemen daar ben ik meer van, en dan hoop, droom, bid en wens ik, dat ik nog een heel lang leven samen met mijn gezin kan hebben, ondanks de kanker die er in mijn lichaam huist. Het vangnet zou het vangnet niet zijn als ze niet iets ondernomen hadden. Ze hebben mij ten eerste met alles ondersteund wat ik me maar kan bedenken, tot een "help annemieke Nantes door" mail aan bekenden toe. Ik ben met Nicole 29 en 30 Mei al naar Nantes geweest om kennis te maken met de arts aldaar en alles door te spreken. We hebben woonruimte in Nantes gevonden en die bekeken, afijn alles is geregeld wat er geregeld moest worden. Nu is de het zover, ik vertrek met Nicole as Donderdag 14 Juni in de ochtend met de auto naar Nantes en oh wat ben ik nu nerveus. Als we aan komen tja dan zitten we in de bungalow die we gehuurd hebben voor 2,5 maand, maar de volgende dag gaat het beginnen. Vrijdag 15 Juni is de eerste injectie. Wat houdt dat in................................. Om 14.00 krijg ik de 1ste injectie, het lijkt wel een executie moment, (van de kanker) zo voelt het voor mij. Dit is het spannendste, want hoe reageerd mijn lichaam erop en krijg ik geen alergische reactie. Er staat op dat moment een batterij aan artsen om me heen, tot een reanimatie team aan toe, en tja waar kan je beter een hartaanval krijgen dan in het ziekenhuis. Het enige nadeel is, als ik een allergische reactie krijg dan stoppen ze direct de behandeling, en dat zou een zware tegenvaller zijn. MAAR dat gebeurd niet, ik zal daar goed doorheen komen en na een paar uur mag ik dan het ziekenhuis verlaten, en op naar de bungalow voor Nicole en mij een shabbat maaltijd maken. Tot dinsdag 19 Juni gebeurd er dan niets, maar Dinsdag 19 Juni moet ik weer het ziekenhuis in, dan krijg ik de 2de injectie, door een robot ingespoten en ga ik de isoleer cel in, de deuren gaan dicht voor een week. Dit is heftig voor mij geen mensen om me heen en totaal op mezelf aangewezen zijn. Als dit mijn reding is, heb ik het er zelfs graag voor over. Hopelijk werkt de laptop in de cel en anders is er nog altijd mijn telefoon, en die zal ik dan ook hard nodig hebben. Maandag 25 Juni is de vrijlating, als ik nog niet mensen schuw ben geworden, dan mag ik het ziekenhuis uit. Graag de fanfare en de olifanten voor het ziekenhuis!!!! Dan volgt er een periode tot ongeveer 28 Augustus, dat ik me 3 dagen per week in het ziekenhuis moet laten checken op mijn bloed en andere dingen. Wel mag ik in de bungalow blijven en hoef ik niet in het ziekenhuis te slapen, wat heel fijn zal zijn. Ik heb geen idee hoe ik me ga voelen, hoe ziek ik zal zijn / of niet, hoe ik het aan kan. Één ding weet ik wel, ik heb steun nodig, alleen kan ik het niet, en alsjeblieft steun mijn gezin, Beryl, Nathan en John ook daarin. Nicole is natuurlijk geweldig, met haar gezin achter haar, hoe ze mij steunt. Het lijkt mij NU heerlijk om mails te krijgen, telefoontjes, bezoek etc maar laten we het wel plannen en als het om wat voor reden voor mij niet gaat laat ik het weten. Hier de volgende gegevens die van belang zijn. Mobile telefoon Annemieke in Frankrijk 0033637842276 John 06-50212021 Nicole 06-21848533 Adres in Frankrijk : Citea Nantes L'Aubiniere Chem. du Chteau de l'Aubiniere2 rue des Citrines 44300 Nantes France Mocht je langs willen komen laat het dan wel eerst even weten, dan kan ik ervoor zorgen dat je daar een bungalow kan huren, of bij mij kan intrekken. Ik wil iedereen bedanken die het mogelijk heeft gemaakt op emotioneel gebied, financieel gebied en met welke manier van steun dan ook, dat ik naar Nantes kan gaan om deze kuur te ondergaan. Zonder deze mensen die zo spomtaan hebben gereageerd had ik niet weg kunnen gaan en daar ben ik jullie dan ook heel dankbaar voor. Echt geweldig hoe de reacties waren en zijn, en daarvoor alleen al ga ik ervoor zorgen dat ik zal genezen. Heel erg veel liefs en tot gauw. Annemieke PS wie mijn vorige site uit 2003 wil lezen, het adres is: http://members.lycos.nl/annemiekeraatsie/