Een vroege maandag check.
Door: Annemieke
Blijf op de hoogte en volg annemieke
06 Augustus 2007 | Frankrijk, Nantes
In Nantes is het namelijk never stabiel en na zo'n prachtige dag kan dat al helemaal niet, vreselijk heftig onweer, regen alsof het nooit zou ophouden, maar het ergste was de muggenplaag.
We werden geteisterd door 9 muggen, geen idee of het familie van elkaar was maar ik heb één mazzel, dat ik geinjecteerd ben met allerlei rotzooi, waarschijnlijk ruiken ze dat en nemen ze de volgende prooi, dat was John, hij zit onder de muggen bulten en is de hele nacht op jacht gegaan naar de muggen, een echte man, met het gevolg, ik was wakker en een moord op 9 muggen, maar wel terecht sprak de jury.
Vanochtend samen met John naar het "Hopital du jour" gegaan terwijl de kinderen nog lekker lagen te slapen en op naar de toto uitslagen, zo voelt het wel.
Met een verdovingspleister op mijn arm en bil was ik klaar voor de injecties, tegenwoordig weet ik hoe ik me moet voorbereiden, ook lekker laat na 2 maanden, maar alles heeft zijn tijd nodig.
Na een kwartier werd mijn bloed geprikt, pijnloos, en was het weer afwachten, ik doe dit nu bijna dagelijks maar deze minuten kruipen dan tergend voorbij en het blijft aftellen.
Na een half uur kreeg ik de Neuprogen injectie (400,- euro injectie ook wel genoemd), dom ik had de pleister niet op de juiste plek op mijn bil gedaan, ik dacht dat zo'n injectie op elke vet plek kan en mijn bil heeft er daar genoeg van, toch schijnt dat anders tewerken werd mij uitgelegd.
Helaas een pijnlijke injectie ging erin en ik moest maar even op mijn tanden bijten, er zat niets anders op.
Na een half uur kwam de lang verwachtte uitslag dan eindelijk binnen, elke minuut duurt al te lang voor mijn gevoel.
Vrijdag waren de bloedplaatjes (Plaquettes) 31.000 en vandaag ook nog steeds 31.000 niet gedaald gelukkig en helaas ook nog niet toegenomen, maar positief dus met5 twee dagen er tussen.
Vrijdag waren de witte bloedlichaampjes 2,74 en vandaag 3, goed nieuws toegenomen, en dan nu de laatste uitslag.
Vrijdag waren de Poly. Neutrophiles (ook witte bloed lichaampjes) 1710 en vandaag 1780 ook toegenomen gelukkig.
Al met al zeer goed nieuws, waarschijnlijk groeit het nu ook door de injectie's, nu nog hopen dat de bloedplaatjes toenemen dan gaat het helemaal geweldig.
Morgen weer om 09.00 naar het ziekenhuis en dan hoop ik op weer zo'n goeie uitslag, hier word ik helemaal blij van ondanks dat het weer hier is omgeslagen, koud is 16 graden en regent.
Wat ik al eerder zei niets zo veranderlijker dan het weer in Nantes.
Nu mogen alle waardes veranderen in het positieve en dan is het geweldig.
Een dikke kus Annemieke
06 Augustus 2007 - 09:48
Dolly:
Hardstikke fijn deze getallen te horen. Keep up the good work.Liefs voor allemaal, Dolly -
06 Augustus 2007 - 10:14
Elma:
Good news! Fijn.
Lfs,
El -
06 Augustus 2007 - 10:17
Marianne Thieme:
Beste A.,
Door een aantal muggenliefhebbers werd ik gewezen op jouw site. Als voorzitster van de Partij voor de Dieren keur ik de actie van John ten zeerste af. Hoe haalt hij het in z'n hersens negen van deze lieftallige beestjes op zo'n gruwelijke wijze om zeep te helpen. Hebben deze wezentjes dan geen recht op een nachtelijke bloedtransfusie? Waar is je gevoel gebleven?! Ik heb besloten om een afgevaardigde van onze partij komende week naar Nantes te sturen om er op toe te zien dat deze genocide onmiddellijk wordt beeindigd.
Marianne -
06 Augustus 2007 - 11:28
Jamey:
ik vind het altijd intresant om je verhalen te lezen daar leer ik veel van en ik hoop als we weer trug gaan naar nederland dat jij dan ook mee kan xxxjamey -
06 Augustus 2007 - 11:48
Hadas:
Daar ben ik weer, gaar van een vreselijke terugreis vanuit Nice(vertel ik je nog wel)en net helemaal bijgelezen, maar ook van Nicole gehoord. Je bent op de goeie weg, YES!!!! Ze zeiden dat het hier ook prachtig weer zou zijn...aha...wel benauwd en warm, maar de zon laat zich niet echt zien.
Lieve schat, hou je taai, kus voor jou en de jouwen van ons alle6 xxx -
06 Augustus 2007 - 12:36
Robert:
HadieAnnemieke,
Blij te kunnen lezen dat het beter gaat na de afnemende waarden van de afgelopen weken - zet het herstel maar lekker voort!!! Dikke kus (maar Lies en Jeroen komen deze later deze week wel brengen).
Warme groet uit Rio (zonder baggage),
Robert -
06 Augustus 2007 - 14:14
Sigrid:
Het was vannacht een ware muggeninvasie.
Op diverse plekken tussen Monster en Nantes zijn terroristische aanvallen gepleegd door groepen van rond de 9 muskietoos.
De aanval op Annemieke R te N. werd dapper afgeslagen, de aanval op S.Z te M werd helaas afgerond met een totale score van rond de 12 welgemikte treffers.
Fjin dat de andere getallen van vandaag zo positief zijn!
Liefs, en meer!
Bultrug -
06 Augustus 2007 - 15:24
John:
Na de afgevaardigde van Marianne Thieme de deur uitgewerkt te hebben met mijn electrische muggenmepper kijk ik nu vanuit het keukenraam hoe An zit te genieten bij het zwembad en kijkt naar een spelende Jamey en Beryl!Wat een mooi moment!Vooral de goede uitslagen van vanochtend in het ziekenhuis maakt deze dag niet meer stuk!We zijn op de goede weg!!! Annemiek ik hou van je!! John xxxx -
06 Augustus 2007 - 18:07
Edwin:
Te gek, Annemieke, stapje voor stapje de goeie kant op. Hopelijk is het morgen weer iets hoger! x Edwin -
06 Augustus 2007 - 18:46
Fleur:
ik heb ook goed nieuws... heb op internet gezien dat het erg mooi weer wordt volgende week, als wij er zijn!! dus nog ff volhouden.
heb je echt al zo lang niet gezien. donderdag kom ik dan eindelijk, een dag na de lunch van oma... zal ik nog een broodje zalm en een gekookt ei met sla en DE slasaus, en ehm osseworst, of liever pekelvlees? meenemen?? ;) in ieder geval geen franse kazen he?! hmmmm... gaan lekker inslaan in de carrefour!! haha
tot snel lieve annemiek!! hoop dat alle waardes snel omhoog gaan voor je.
xxx fleur
07 Augustus 2007 - 09:31
Esther:
He A, daar ben ik weer heb net even alles goed doorgelezen nou t is niet nix wat er allemaal gebeurt is, maar gelukkig ziet alles er nu weer een stuk beter uit. Ik ga er weer vandoor want je zult begrijpen dat er enorme stapels op mij liggen te wachten. Enne wat die muggen betreft ik heb John wel eens vaker met een mugge(n)bult gezien (op zijn neus) stond hem niet slecht. Kus voor jullie en tot gauw met hopelijk weer goed nieuws
07 Augustus 2007 - 10:37
Blanche:
lieve annemieke. ben blij dat het beter gaat! kijk er naar uit je donderdag weer te zien na ongeveer 10 maanden!!! dikke kus blanchie