Woensdag vrij?????
Door: Annemieke
Blijf op de hoogte en volg annemieke
02 Augustus 2007 | Frankrijk, Nantes
Uitslapen stond dus boven aan het programma en dat lukte gelukkig al, iedereen in huis werd pas rond 10.00 wakker, daarna een ontbijtje of heet het dan lunch en zo starte de dag in Nantes langzaam op.
We hadden wel één afspraak, pas om 16.00 zouden we de markies Goulaine ontmoeten op zijn landgoed "Le Chateau De Goulaine" hij zou ons een rondleiding geven en we mochten ook in zijn vlindertuin kijken.
Beryl ging weer een dutje doen, ik deed wat boodschapjes en John ruimde het huisje op zo werd het langzaam tijd om op weg te gaan naar de markies.
Daar was ook Emanuelle met haar 2 kinderen en het was echt een prachtig landgoed, Beryl werd een beetje huilerig en dat werd steeds erger terwijl we een rondleiding kregen van de markies.
Ze gaf aan dat ze zo'n pijn in haar buik had en op een gegeven moment kon ze niet meer staan van de pijn in haar buik, de tranen stroomde over haar wangen.
Binnen 5 minuten waren we bij een vriendin van Emanuelle die huisarts is en Beryl werd helemaal na gekeken en daar gingen we op weg naar het ziekenhuis.
Niets één dagje geen ziekenhuis, dat kon niet!!
Ze hebben hier speciaal een eerste hulp voor kinderen, die zeer goed werkt, echt een compliment.
Het ging snel en ze deden goed hun werk, er werd een foto van haar buik gemaakt, het kon haar blinde darm zijn of opstipatie.
Het laatste was het geval dus een clisma kreeg ze, huilend lag ze daar 15 minuten om het in te houden en daarna mocht ze gelukkig naar het toilet wat een opluchting voor die arme schat was.
Bij thuis komst moest ervoor de deur nog even over gegeven worden want ze was nog steeds niet lekker en misselijk en om 23.30 lagen we dan vermoeid en wel na wat een rustig dagje had moeten worden in bed.
Een gepland ziekenhuis bezoek zoals zodirect om 10.20 is toch wel veel prettiger.
Liefs van een bezorgde moeder.
02 Augustus 2007 - 06:32
Elma:
Ach, lieve Beryl toch! Hoop dat je lekker hebt geslapen en je vandaag dan wel een beetje beter voelt!
Elma -
02 Augustus 2007 - 06:35
Sabine:
Ahhhhhh wat sneu van gisteren! Lieve Beryl, gelukkig was er niets ernstigs! En jij succes weer vandaag in het ziekenhuis lieve Miek. Dikke xxx van ons, A, S & Y -
02 Augustus 2007 - 12:10
Tzeepy Mock:
Lieve Annemieke,
Van Dolly kreeg ik je adressite en ben echt onder de indruk van wat voor een sterk en sociaal persoon je bent. Zoals je begrijpt, ik heb alles via de devriesjes gevolgd, maar jouw dagelijkse berichten vind ik heel bijzonder.
Dionne vetelde veel over Beryl en hoe lief ze is en dat ze het fijn vond dat ze bij haar was met Alfie.
Lieve Annemieke, ik wens je het allerbeste en sterkte toe, en hopelijk spoedig in Arenborg jou weer te zien.
Tzeepy
02 Augustus 2007 - 12:30
Dolly:
Arme Beryl, hopelijk voel je je weer wat beter; dit soort dingen kunnen nu eenmaal gebeuren. Nu Mama weer voor controle, wij blijven jullie opbeuren. Een fijne dag gewenst. Liefs, -
02 Augustus 2007 - 17:24
Dr. Johnny Love :
Hoi Annemiek en Familie,
Als ik naar je dagboek ga, kijk ik altijd eerst naar de foto's. Ik ben vaak te lui om te lezen. Erg he. Je moet een enorme wilskracht hebben om dit te kunnen doen wat jij doet, maar ik weet zeker dat je nog sterker als voorheen naar Nederland zal komen.
groetjes Marcello (dr. Johnny Love) en MC Aldrin (Humanjukebox)