retourtje nantes
Door: Nicole
Blijf op de hoogte en volg annemieke
24 Juni 2007 | Frankrijk, Parijs
En ja,Annemieke,ben zelfs in de
Bobbaan geweest,het ging nog net,was een kwestie van onderhandelen,of de Bob of de Vogelrok.
De Bob met frieten heeft gewonnen,gzd.
Heb een foto laten afdrukken als bewijs,anders geloof je me toch niet.
Heb natuurlijk geweigerd me aan te passen
aan alle wandelende condooms,heb ze in alle kleurvarianten aangetroffen,maar ik doe er niet aan mee.
Dus onvoorbehoed door de regen, ok,daar houd je een verkoudheid aan over,maar ja,wie mooi wil zijn moet nattigheid leiden.
En nu zoef ik dan weer terug naar Nantes.
Het GBF is onderweg voor de grote dag,de bevrijding van de moedigste geit van Nantes en omgeving.
Na 7 dagen gevangenschap is het dan zover.
Morgen wordt Annemieke als alles goed is,weer vrijgelaten.
Eerst zullen er nog wel wat onderzoeken plaatsvinden,ondermeer een scan en bloedonderzoek.
Heb al olifanten besteld,zimbah stam komt ook en het hoofd van de gendarme in Nantes staat erop om je persoonlijk weer welkom te heten, in de bewoonde wereld.
Heb het bad in het Kibboetsiel al aanstaan met een mengsel van Detol en Dove.
Ook al je nog vergeten zaken uit Amstelveen meegenomen.
Zit nu met 12 koffers in de trein.mijn medepassagiers vinden me niet echt leuk.....
Snap uberhaupt niet dat er iets van kleding in je kasten over was om in de tweede ronde mee te nemen!!!
Laatse aflevering van Desperate Housewives helaas niet voor je kunnen vinden.
We zullen hem zelf moeten maken,lijkt me niet zo een moeilijke opdracht.
Geen snoep meegenomen, wel een personal trainer,zodat je voor dat je het weet weer strak in bikini stralend over de stranden van La Baule kan flaneren.
Ben helaas wel de Noord-Zuid-lijn-boor op het perron op Schiphol vergeten.
Maar geen paniek,ik krijg je er morgen hoe dan ook uit, desnoods klim ik eigenhandig in de hijskraan en zorg ervoor, dat Lee Towers met de sloopkogel
het raam van jouw cel aan diggelen slaat.
Dus,lieve rooie,houd nog een nachtje vol,vanaf morgen maken wij weer Nantes en omgeving onveilig,ok Frits?
Louise
25 Juni 2007 - 03:25
Franklin:
lieve annemiek,
redding is nabij nog even volhouden.
Je staat vast al klaar voor de deur te trappelen om eruit te komen;)
En nu duimen en alle positiviteit inademen dat deze week eenzame opsluiting het succes heeft gebracht waar je zo naar verlangt.
en als je straks voor de deur van het ziekenhuis staat....
adem in .. adem uit... adem in....adem uit
heerlijk die frisse lucht
liefs franklin
25 Juni 2007 - 07:34
Fleur:
bedankt voor t wakker bellen mam, hoop dat je dr uit de cel krijgt vandaag! ik ga vandaag ook weer voor t eerst naar buiten lijkt wel haha, was dit weekend (lees week) een soort kluizenaar... haha
ga de boel inleveren vandaag!
xxx fleur -
25 Juni 2007 - 08:59
Debby:
Hallo Dames,
Fijn juliie net gesproken te hebben.
Vanuit Nederland zal ik enom mijn best doen om er voor jullie toch nog een feestje van te maken.
Daar zijn we tenslotte voor!
Je kunt ons volgen via www.vivaladonna.nl
heel veel sterkte daar!
Freds:
hopla hoppetee -
26 Juni 2007 - 22:05
Roos L.d.:
hoi lieve Annemieke,wat heerlijk dat je weer vrij bent om te doen en te laten wat jij wilt.Geniet ervan, maar zo te lezen doe je dat met volle teugen samen met Nicole.
Twee lekkere / gezellige weken en ik hoop dat je weinig last hebt van lichtgevende ogen hoewel dat in het donker heel handig zou kunnen zijn.
liefs Roos