Disney Magic
Door: Nicole
Blijf op de hoogte en volg annemieke
03 Juli 2007 | Frankrijk, Parijs
En nu begrijp ik jouw actie om mij nog geen week geleden naar de Efteling te sturen. Het was een opzetje, een voorbereiding voor wat nog zou komen.
Ja, ja, een verassing van Viva la Donna, je kan me nog meer vertellen, zij zaten natuurlijk allang in het complot. Wat heb ik jou misdaan dat ik binnen ongeveer een week twee keer naar een pretpark moet en ook nog twee keer in de stromende regen. En nu moest ik me echt opofferen om in suicidale attracties plaats te nemen, zoals Space Mountain of hoe die ongein ook mag heten, want je stuurt me met drie kankerwijven op stap, dus ik ben de lul. Kids onder begeleiding van een volwassen persoon, moi. En deze keer moet ik echt als roze condoom verkleed door Disney, er is geen houden aan, de regen komt in la douce France met bakken naar beneden. Ik heb een metamorfose ondergaan, ik zie eruit als een groene poedel.
Maar ja, jij hebt, ondanks je vermoeidheid, een topdag gehad, lekker bij de kids en John, samen met Corinne en Debby, de toppers van Viva la Donna. Ik weet dat je hebt genoten en daar gaat het tenslotte om. Dus trek je er maar niks van aan dat ik nog drie dagen nodig heb om mijn evenwichtsorgaan te normaliseren, mijn haar weer uit de krul te trekken en mijn kleding weer droog te krijgen. En ik kom ook nog wel over die longontsteking. Jammer dat je ervoor hebt gezorgd dat m'n laptop uit m'n kamer was ontvreemd bij terugkomst. Kon je zeker als een soort laatste attractie nog meemaken hoe ik het hotel op stelten heb gezet, de manager en de security om zeep heb geholpen en daarna een bom heb gelegd bij de politie bij Marne la Vallee, helaas alles zonder resultaat. De laptop is waarschijnlijk al verdwenen in Parijs, inclusief al mijn prachtige foto's van de afgelopen 10 jaar en ja ik ben een ei dat ik geen back-up heb, maar daar heb ik nu natuurlijk niets aan.
Ik had heus niet al die foto's van jou en John op het internet gezet, het was maar een grapje, dus alsjeblieft, geef mij m'n laptopje weer terug...
En voor u, waarde lezer van de A site, ik ben volkomen afhankelijk van internetcafe's of hotelmanagers die mij op hun computer willen laten. Ik zal mijn uiterste best doen om u op de hoogte te houden van de situatie.
Morgen vertrekken de families rond een uur of 1 weer richting Nederland en zullen wij of woensdagavond of donderdag weer richting Nantes treinen, even afhankelijk van het feit of mijn dierbare laptopje nog boven water komt. Dan zal Annemieke weer even heel rustig aan gaan doen, want dit zijn emotionele en zware dagen voor haar. Vrijdag gaat ze weer voor controle naar het ziekenhuis. Tot zo ver, vanaf het bureau van de directeur van dit hotel,
Louise
p.s. Annemieke kan dus ook even niet haar persoonlijke mail beantwoorden, hopelijk donderdagavond weer.
03 Juli 2007 - 21:08
Sharon:
Lieve Annemiek,
We hebben vanavond SBS 6 gezien.
Wij zijn trots op jou.
Je hebt goed presetatie gesprek.
En je zit heel goed uit.
Ik moet wel even emotionele om jou en je gezin.
Blijf sterk, en blijf gezond en dat ben je toch?
Heel veel liefste en Dikke zoen...
Sharon&Ed en Samuel -
03 Juli 2007 - 21:18
Annelies:
Lieve schat,
Vond het fijn je 'in levende lijve' - ook al was het maar even - op de buis te zien, zo gelukkig om John en Beryl weer te zien, dat je er zowaar sprakeloos van was! Je bent een topper en zet door hoor lief!
Liefs van Monika en Mildred. Ze leven allemaal met je mee en wensen je kracht om door te gaan.
Brasa van Annelies
04 Juli 2007 - 07:05
Henkjan:
Annemiek was sprakeloos bij Hart van Nederland. Héél bijzonder. Enorm emotioneel. Fijn om je te zien, al was het op tv. Wat een gekloot nu dat je laptop is gejat, Nicole. Het zit jullie lekker mee hè? Toch blijf ik zeggen:
Keep the faith!,
X -
04 Juli 2007 - 09:51
Edwin:
Lieve Nantes-tantes,
Mooi "ff iets wegslikken"-item in HvN, en terechte promo voor Viva la Donna. Nicole, jouw moed & altruisme gecombineerd met je gouden pennetje maken je een ideale correspondente in (nog) onveilige(r) gebieden. Is er geen Viva la Beste Vriendin van la Donna die jouw een nieuwe laptop kunnen bezorgen, desnoods met Laaf-opdruk of Mickey-muis?
Annemieke, het is geen wonder dat je moe bent, het is een wonder dat je nu pas moe bent. Ieder ander in jouw schoenen was in 2002 al ingestort. Het komt wel weer goed!
Liefs, Edwin
04 Juli 2007 - 10:57
Fleur:
hey!
echt balen van de sjleptop!!
groetjes vanuit de rimboe. zitten nu op olifanten eiland kho chang in t noorden... is hier erg mooi, de typhoon die hier momenteel erg aanwezig is maakt het extra speciaal... :) hebben lekker gewandeld vandaag, als condooms ook, dus mam je bent niet de enige, berg op, berg af, echt een avontuur. leuk dorpje nu gevonden en is heel gezellig...
tot snel!!
xxx fleur -
04 Juli 2007 - 11:43
Thara En Bo :
hoe gaat het met je ik wil je wel weer eens zien groetjes thara en bo xxxx -
05 Juli 2007 - 18:38
Gemma:
He Annemieke.......was even niet "aanwezig"omdat het heel erg slecht gaat met mijn broer, helaas. Toch wil ik even weer van Appie en mij laten horen dat we je heel erg intens steunen vanuit Mestreech.....Hou vol en geniet van ieder moment dat je je goed voelt! Je hebt een schat van een vriendin en we vinden het echt helemaal geweldig hoe jullie deze moeilijke tijd samen doorbrengen..!! Het programma op tv hebben we helaas gemist door enigerlei onrust rondom mijn broer maar we hopen het toch op de een of andere manier te kunnen zien. In de familie was iedereen onder de indruk, en zo zie je dat je voor een heleboel mensen een voorbeeld bent en een bron van inspiratie, dat zo enorm waardevol is. Heel veel liefs en sterkte meid! Appie en Gemma. -
05 Juli 2007 - 22:30
Roos L.D.:
lieve Annemiek
ik heb je 3/7 een mailtje gestuurd nav van de uitzending,ik zie nu dat deze niet aangekomen is,jammer.
Ik was zeer ontroerd en blij je te zien.
Inmiddels ben je dus alweer naar het ziekenhuis geweest,ik ben erg benieuwd wat de doktoren te zeggen hebben en of er al iets bekend is of de aardstralen hun werk goed doen.
Ik lees het wel.Liefs, sterkte en een stevige knuffel. -
05 Juli 2007 - 23:56
Christo:
Lieve Annemieke. Bedankt voor je sms! Goed om je "live" bij Hart van Nederland gezien te hebben. Heel veel succes bij je controle! Groeten. -
06 Juli 2007 - 13:52
Prof. De Francais:
Tu fais des progres en francais Nicky? Tu dois avoir la vie tres dur avec Mr. Propre? Toi, qui a l'habitude des territoires palestiniens. Est-ce qu'il fait un peu beau chez vous? Ici, il pleut des cordes. On se noye presque. C'est un plaisir de vous lire. Je vous souhaite bon courage vous deux et surtout Annemieke! -
06 Juli 2007 - 20:12
Paul En Ilana En Tal:
goed om je weer ff gezien te hebben. take care.
keep smiling
love you
the familia -
06 Juli 2007 - 21:11
Alfie:
ik ben vandaag bij dolly
ik hoop voor jullie dat jullie de laptop
trug krijgen maar ja het was wel een leuke tijd ik zie jullie vast nog wel snel dit was mijn laatste dag op school.
dag dag alfie en dolly !!
06 Juli 2007 - 21:16
Dolly:
Wat jammer van de schleptop, kan ik nog lang wachten op m'n foto's uit Marokko. Gezellig Alfie hier, vanmiddag met Jean Chère uit Flevopark gehaald, alles ok. Annemiek SBS was goed, vast door veel mensen gezien.
Heel veel liefs,
Dolly