The day after.
Door: Annemieke
Blijf op de hoogte en volg annemieke
17 Juni 2007 | Frankrijk, Nantes
16 Juni 2007 - 22:34
Liesbeth:
he muizefluitjes, jammer dat het skypen niet ging maar wel fijn om even te chatten! alles verder goed hier en zo te horen bij jullie ook, vind het een beetje jammer dat ik er niet bij ben maar ben blij dat ik de Roberto ook even weer zie. dus we halen het in augustus zeker in! heel veel sterkte en we proberen voor di nog even te skypen. hou je taai allebei en we spreken.
Kuzzzzzz Liesbeth -
16 Juni 2007 - 22:35
Liesbeth:
Kabeltje door muis aangevreten??? -
16 Juni 2007 - 22:45
Peter:
Hoi Annemieke,
Ik heb je veel gebeld maar kreeg je niet te pakken
Ik wil je bij deze veel sterkte wensen
veel liefs Peter Burger dikke kus -
16 Juni 2007 - 23:28
Eric & Anita:
Hoi Annemieke en Nicole,
Vandaag was onze trouwdag en daar moesten we toch even bij stil staan.
Toch kon ik het niet laten om te kijken hoe het met je ging (Eric).
Het is fantastisch om te zien en lezen hoe jullie je daar vermaken ondanks de hele medische procedure.
Heel veel sterkte en hou je taai!
groetjes Eric & Anita
p.s. Bij serieuze pc-problemen aan de bel hangen hoor! Het is mijn werk. -
17 Juni 2007 - 08:33
Marie-Jeanne:
Lieve Annemiek, heel veel sterkte overmorgen! Ik denk aan je, super dat je zoveel steun en (ondanks-alles) lol met Nicole hebt.
xxx -
17 Juni 2007 - 08:46
Sallo:
Hoi lieve Annemieke, Ik heb je net een mailtje gestuurd en nu voor het eerst je site bezocht. Al weer flink wat meegemaakt, jij. Positief allemaal, heel positief. Zo blij voor je. Ik ga je vanaf nu elke dag volgen, 2 en halve maand lang. Zal niet elke dag een berichtje sturen. Maar wel vaak beloof ik en denk in ieder geval elke dag aan je. Wanneer kom je me opzoeken? Dikke kus, Sallo -
17 Juni 2007 - 09:09
Henk Bres.:
Leuke foto's en we blijven je volgen lieverd.....xxx en veel sterkte.....Corry en Henk. -
17 Juni 2007 - 09:25
Froukje:
Wat geweldig dat je je zo goed voelt. En wat een vriendinnen heb jij. Meiden jullie zijn Ik heb er geen woorden voor. In de nederlandse taal komt geen enkel woord voor dat kan uitdrukken hoe ik jullie vind. Lieve Annemieke , ik kan alleen maar zeggen courage. Liefs, Froukje -
17 Juni 2007 - 09:43
Natasha:
hee lieve miek, heel veel sterkte, kracht en zo te lezen ook lol!!
dikke kus, natas -
17 Juni 2007 - 09:48
Nico & Cisca:
Hoi schat,
we volgen je site elke dag en vinden jullie een paar apart (superklasse). Ga zo door, hou dit vol want dat kun je en laat je sterken door de contacten die je op vele manieren bereiken. Het gaat je absoluut lukken. Dikke kussen van de Vissertjes. xxxx